Košarica

S2 GOLD mješalica za umivaonik PODŽBUKNA - izljev 220 mm ZLATNA 231402G

SKU
231402G
Posebna cijena 104,07 € Standardna cijena 122,44 €

TEHNIČKI PODACI:

  • Jednoručna mješalica
  • Minimalistički dizajn
  • Tijelo od mesinga
  • Završna obrada - PVD brušeno zlato
  • Ugradnja u zid
  • Dolazi sa svim podžbuknim i nadžbuknim elementima
  • Perlator NEOPERL HONEYCOMB PPM22XN
  • Keramički mješač KEROX 35mm PKM35A
  • Izljev 180 mm

 

Atraktivna mješalica u boji brušenog zlata iz nove kolekcije S2 GOLD odiše kvalitetom i ekskluzivnošću - prekrasna i elegantna, stvara luksuzan i bogat stil interijera, vrlo popularna opcija u opremanju trendovskih kupaonica.

RADNI UVJETI:

  • Maksimalni radni pritisak: 5 bar
  • Preporučeni radni pritisak: 3 bar
  • Minimalni radni pritisak: 1 bar
  • Maksimalna dozvoljena temperatura: 70°C
  • Preporučena temperatura vode: 50°C

 

Više o proizvodu saznajte u opisu ispod.

 

Mješalica za umivaonik PODŽBUKNA - izljev 180 mm S2 GOLD

 

Zlatni detalji ponovno su "in", a zlatne mješalice postale su vrlo popularna opcija u opremanju modernih kupaonica pa je iz tog razloga i proizvođač Rosan, posebno za potrebe modernog tržišta, dizajnirao novu seriju mješalica Rosan S2 GOLD u zlatnoj boji. Serija je u potpunosti dizajnirana po uzoru na ROSAN S2 u modernom minimalističkom stilu iznimne kvalitete dostupne po pristupačnim cijenama, razlika je samo u završnoj doradi brušenim zlatom koje daje upečatljiv dojam svakoj kupaonici te stvara luksuzan i bogat stil interijera.

Cijelu seriju mješalica ROSAN S2 GOLD također karakterizira kvalitetno masivno tijelo izrađeno od mesinga uz koje su svi završni elementi iznimno dugotrajni, a perlatori NEOPERL vrlo štedljivi, čime se postiže smanjenje potrošnje vode do 70%.

S2 GOLD luksuzne zlatne mješalice već na 1. pogled odišu kvalitetom i ekskluzivnošću. Moderni minimalistički dizajn u kombinaciji sa zlatnom unosi dašak glamura i luksuza u vašu kupaonicu.

Podžbukna mješalica za umivaonik Rosan S2 GOLD - zlatna s izljevom 180 mm prekrasna je i elegantna mješalica čistih zaobljenih linija. Najčešće se koristi za tzv. zdjelaste samostojeće umivaonike raznih oblika i veličina, ali može se kombinirati i s ostalim zidnim umivaonicima koji na sebi nemaju već predviđen otvor za mješalicu. Zlatna boja slavine uvijek privlači poglede. Mješalica se savršeno kombinira s tamnim tonovima, osobito crnom, ali je jednako impresivna i na bijeloj pozadini pa to valja imati na umu pri izboru umivaonika i ostale sanitarne opreme koju također možete, prema vlastitom ukusu i mogućnostima, izabrati iz naše bogate i cijenom pristupačne ponude.

Svojim dizajnom, model zlatne podžbukne mješalice za umivaonik S2 GOLD uklapa se u sve moderne kupaonice, a svojom kvalitetom zadovoljava sve suvremene standarde i potrebe javnih objekata, hotela, apartmana kao i potrebu da u svoju kupaonicu unesete elegantne linije i dašak luksuza.

Bez obzira uređujete li kupaonicu iznova ili samo želite unijeti promjene u postojeću ovaj model podžbukne zlatne mješalice za umivaonik pravi je odabir zbog svoje kvalitete, funkcionalnosti, jednostavnog održavanja i modernog dizajna. Zbog svoje ugradnje u zid i odsutstva suvišnih detalja idealno je funkcionalno rješenje za sve prostore koji trebaju više mjesta i jednostavno održavanje.

S2 GOLD podžbuknu mješalicu za umivaonik u boji brušenog zlata zasigurno će prepoznati ljubitelji estetski jednostavnog, minimalističkog dizajna čistih linija i modernog upečatljivog izgleda koji donosi upravo zlatna boja.

 

Zlatne mješalice predstavljaju spoj sofisticiranosti i plemenitosti. Unesite dašak glamura i luksuza u svoj dom.

 

Više informacija
SKU 231402G
Garancija 5 godina
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account