Košarica

S2 GOLD mješalica za tuš kadu podžbukna sa stropnim i ručnim tušem ZLATNA 231603G

SKU
231603G
Posebna cijena 284,72 € Standardna cijena 334,96 €

Zlatne mješalice predstavljaju spoj sofisticiranosti i plemenitosti. Unesite dašak glamura i luksuza u svoj dom.



TEHNIČKI PODACI:

  • Jednoručna mješalica
  • Minimalistički dizajn
  • Tijelo od mesinga
  • Završna obrada - PVD brušeno zlato
  • Podžbukna mješalica
  • Automatski prebacivač za tuš
  • Okrugla tuš ruža promjera 250 mm PTRUSPSG
  • Keramički mješač KEROX 35 mm PKM35A
  • S.2 GOLD tuš crijevo 150 cm PGC150SG
  • Tuš ručica - PTRECSG

Atraktivna mješalica u boji brušenog zlata iz nove kolekcije S2 GOLD odiše kvalitetom i ekskluzivnošću - prekrasna i elegantna, stvara luksuzan i bogat stil interijera, jako popularna opcija.

RADNI UVJETI:

  • Maksimalni radni pritisak: 5 bar
  • Preporučeni radni pritisak: 3 bar
  • Minimalni radni pritisak: 1 bar
  • Maksimalna dozvoljena temperatura: 70°C
  • Preporučena temperatura vode: 50°C

Mješalica za tuš kadu sa stropnim i ručnim tušem Rosan S2 GOLD podžbukna ZLATNA

 

Zlatne mješalice postale su jako popularna opcija u opremanju modernih kupaonica pa je iz tog razloga i proizvođač Rosan, posebno za potrebe modernog tržišta, dizajnirao novu seriju mješalica Rosan S2 GOLD u zlatnoj boji. Serija je u potpunosti dizajnirana po uzoru na ROSAN S2 u modernom minimalističkom stilu iznimne kvalitete dostupne po pristupačnim cijenama, razlika je samo u završnoj doradi brušenim zlatom koje daje upečatljiv dojam svakoj kupaonici te stvara luksuzan i bogat stil interijera.

Cijelu seriju mješalica ROSAN S2 GOLD također karakterizira kvalitetno masivno tijelo izrađeno od mesinga uz koje su svi završni elementi iznimno dugotrajni, a perlatori NEOPERL vrlo štedljivi, čime se postiže smanjenje potrošnje vode do 70%.


S2 GOLD luksuzne zlatne mješalice već na 1. pogled odišu kvalitetom i ekskluzivnošću. Moderni minimalistički dizajn u kombinaciji sa zlatnom unosi dašak glamura i luksuza u vašu kupaonicu.


Mješalica za tuš kadu sa stropnim i ručnim tušem Rosan S2 GOLD je luksuzna izvedba mješalice za tuš čistih linija u boji brušenog zlata s okruglom tuš ružom promjera 250 mm. Mješalica također sadrži i ručni tuš s automatskim prebacivačem pa je samim time savršena za svakodnevnu upotrebu, a svojim prekrasnim i elegantnim izgledom privlači poglede.

Tako upečatljiva zlatna mješalica savršeno se kombinira s tamnim tonovima, osobito crnom, ali je jednako impresivna i na bijeloj pozadini pa to valja imati na umu pri izboru sanitarne opreme. Mješalica se inače koristi za tuš kade raznih oblika i veličina, a sve češće i u nešto atraktivnijoj kombinaciji s tuš kanalicama bez tuš kade, ovisno o vašem izboru i potrebama te mogućnostima samoga prostora. Sve vrste tuš kada, tuš kabina, zavjesa i tuš kanalica također možete izabrati iz naše bogate ponude i tako složiti kombinaciju koja vam estetski i cijenom najbolje odgovara.

Svojim dizajnom, ovaj model podžbukne mješalice za tuš kadu sa stropnim i ručnim tušem S2 GOLD u zlatnoj boji uklapa se u sve moderne kupaonice, a svojom kvalitetom zadovoljava sve suvremene standarde i potrebe javnih objekata, hotela, apartmana kao i potrebu da u svoju kupaonicu unesete elegantne linije i dašak luksuza.

Bez obzira uređujete li kupaonicu iznova ili samo želite unijeti promjene u postojeću, S2 GOLD podžbukna mješalica za tuš kadu sa stropnim i ručnim tušem u zlatnoj izvedbi pobrinut će se za funkcionalnost i atraktivnost vaše kupaonice. Pravi je odabir zbog svoje kvalitete, visoke funkcionalnosti, jednostavnog održavanja i modernog dizajna. Model je također vrlo praktičan, a zbog svoje ugradnje u zid i okrugle tuš ruže promjera 250 mm lišen je suvišnih detalja te predstavlja idealno funkcionalno rješenje za sve prostore koji trebaju više mjesta i jednostavno održavanje.

S2 GOLD mješalicu za tuš kadu sa stropnim i ručnim tušem u boji brušenog zlata zasigurno će prepoznati ljubitelji estetski jednostavnog, minimalističkog dizajna čistih linija i modernog upečatljivog izgleda koji donosi upravo zlatna boja.

Više informacija
SKU 231603G
Garancija 5 godina
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account