Košarica

S2 GOLD držač ručnika 60 cm ZLATNI 2901G

SKU
2901G
Posebna cijena 74,04 € Standardna cijena 87,10 €

TEHNIČKI PODACI:

  • Čvrsta konstrukcija
  • Materijal izrade: mesing
  • Završna obrada: PVD brušeno zlato
  • Jednostavna montaža
  • Pričvršćivanje na zid
  • Inox set za montažu
  • Moderan, atraktivan dizajn
  • Spoj funkcionalnosti i atraktivnosti
  • Estetski usklađeno s mješalicama za vodu Rosan S2: serije S2 GOLD, S2 BLACK, S2 BLACK&GOLD

 

Zlatnom S2 GOLD galanterijom do savršeno stilski usklađene kupaonice!

 

Zlatni detalji ponovno su "in". Kupaonski držači u zlatnoj boji donijet će dašak luksuza i ljupki naglasak vašoj kupaonici, a cijeli prostor podići na višu razinu.

 

Više o proizvodu saznajte u opisu ispod.

 

 

 

Držač ručnika 60 cm S2 GOLD zlatni

 

U završnoj fazi uređenja svake kupaonice, kao nezaobilazni detalji, dolaze elementi kupaonske galanterije. Osim što su nam prijeko potrebni iz praktičnih razloga, itekako utječu na cjelokupni dojam i atmosferu kupaonice. Zato nam je osobito važno da ti detalji prije svega budu funkcionalni, ali i da se estetski uklapaju s ostatkom kupaonice.

S obzirom da su zlatni detalji ponovno "in", luksuznI S2 GOLD kupaonski držači u zlatnoj izvedbi pravi su pogodak u stilskom uređenju kupaonice i stvaranju individualne atmosfere. Kako bi omogućili estetsku usklađenost mješalica za vodu i kupaonske galanterije, u potpunosti su dizajnirani po uzoru na S2 GOLD mješalice. Savršeno će se uklopiti i sa serijom mješalica S2 BLACK i S2 BLACK&GOLD u neodoljivoj i neprolaznoj crno zlatnoj kombinaciji.

Sve navedene serije zlatnih, crnih ili crno-zlatnih mješalica kao i druge proizvode poput sanitarne keramike, kupaonskih radijatora te ostalih elemenata kupaonske galanterije u crnoj boji također možete pronaći u našoj bogatoj i cijenama pristupačnoj ponudi i tako složiti kombinaciju koja vam estetski i cijenom najbolje odgovara.

S2 GOLD kupaonska galanterija u zlatnoj boji izrađena je od mesinga. Brojne prednosti tog materijala čine je visoko funkcionalnom i idealnom za svakodnevnu upotrebu.

Zlatni držač ručnika 60 cm S2 GOLD svojom kvalitetom zadovoljava i najsuvremenije standarde u opremanju i uređivanju modernih kupaonica kako u javnim, tako i u privatnim prostorima. Pobrinut će se za funkcionalnost i atraktivnost vaše kupaonice. Pravi je odabir zbog svoje visoke kvalitete i funkcionalnosti, lakog održavanja i modernog dizajna po prihvatljivoj cijeni.

S2 GOLD držač ručnika duljine 60 cm u zlatnoj boji kao i ostali proizvodi iz ponude zlatne S2 GOLD galanterije donijet će dašak luksuza i ljupki naglasak vašoj kupaonici, a cijeli prostor podići na višu razinu.

 

Zlatnom S2 GOLD galanterijom do savršeno stilski usklađene kupaonice!

 

 

Više informacija
SKU 2901G
Garancija 5 godina
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account